skip to Main Content

De leukste familiedag locaties van Nederland

Om een familiedag leuk te maken, dien je daarvoor leuke activiteiten te doen. Ook om deze leuke activiteiten te doen, dien je leuke locaties te hebben. Weet jij op welke locaties in Nederland jij en jouw familie aan jullie trekken kunnen komen? Ik, Linda, kan je tips geven hiervoor. Ik heb het altijd leuk gevonden om tijd te spenderen met mijn familie en daarom wil ik je dat ook aanbieden. In de vastleggingen hieronder zul je prachtige locaties in Nederland met daarnaast hun activiteiten aantreffen. Je kunt deze locaties dan met jouw familie bezoeken. Ik wens je heel veel leesplezier toe!

Prachtige locaties in Nederland met hun onvergetelijke activiteiten

Doordat ik in het verleden heel veel tijd heb gespendeerd met mijn familie, heb ik leuke locaties in Nederland leren kennen. Daar hebben mijn familieleden en ik altijd naar onze trekken gehad. Dit heeft dus gemaakt dat ik jou nu ook wil aanraden waar je de leuke locaties in Nederland kunt vinden voor familiedagen. Deze zijn onder andere:

  1. Markant Outdoorcentrum:

Markant Outdoorcentrum is een heel geweldige locatie om te genieten met jouw familie. Zij hebben aan jong en oud diverse activiteiten te bieden waar jij zeker van zult genieten. Hieronder kun je in een schema letterlijk de namen van de activiteiten aantreffen. Deze activiteiten zijn namelijk:

Boer Zoekt Koe! Archery Tag
GPS Tocht Montferland Clinic Mountainbiken
Achterhoeks bedrieger Step Puzzeltocht
Outdoor Challenge Bootcamp
Expeditie Robinson Clinic Middeleeuws Zwaardvechten
GSP Codekraker Kanotochten op de rivier
  • Hoeve Landzicht:

Hoeve Landzicht is een geweldige locatie om samen met jouw familie aan jullie trekken te komen. Daar kunnen jullie gezellig genieten van de activiteiten en ook nog van het eten. Zij hebben een restaurant waar je de lekkerste gerechten kunt vinden. Ben jij een lekker bekje? Zijn jouw familieleden ook lekkerbekjes? Dan is deze plek een heel goed idee voor jullie allen! Ook hieronder tref je de namen van de activiteiten aan. Die zijn in een schema aangegeven. Let wel, in Hoeve Landzicht heb je hele leuke spelletjes voor jong en oud! Enkele voorbeelden van de activiteiten die je samen met jouw familie kunt doen, zijn namelijk:

Kubbs Fotovideo Challenge
Letterspel Blaaspijp schieten
Boogschieten Spelletjes uurtjes
Gepersonaliseerde spelquiz Minute to win it!
Borrelmoment & vrij spelen Tablet Challenge
Crazy Midgetgolf
Horeca 3-kamp Steproute met puzzeltocht
Oud-Hollandse Spellen AquaBubble & AquaRoller lopen over water
Boeren 3-kamp  
  • Krimpenerwaard:

Krimpenerwaard in Rotterdam biedt je voldoende gelegenheid aan om leuke tijden met jouw familie door te brengen. In Krimpenerwaard kun je heel wat gebieden aantreffen die jou en jouw familie bezig kunnen houden. Deze zijn bestemd voor jou en oud en zijn namelijk:

Huifkarverhuur Broere Op en Top Taart
Kaasboerderij Hoogerwaard De Vrijheid
Gemaal de Hooge Boezem De Zoete Hoek
Boerderij Levensvreugd EDELambachtshuys
Streekmuseum Krimpenerwaard Schoonhovens Silverhuys
Nederlands Zilvermuseum Atelier Mijn Hemel
Bowlingcentra 12Bead glass
Kaas- en Melkveebedrijf Schep Bij Aafke
Stukje voor Stukje Paardencoaching
Verhuur van elektrische steps en ElliptiGO’s Manege Hoekse Gang
Kegelhuis de Engel Koetserij Dutchride
De Groenling Museum Paulina Bisdom van Vliet
De Twee Hoeven Cultureel centrum Het kwartier
Polsstockclinics Poldervaart Krimpenerwaard
Kinderboerderij Klein Boveneind Fietsen met gids
Kunstlessen Casa Camanita
Chris Cuisine Rederij de Vrijheid
Marjan Pols de Pee  
  • Fitt Outdoor:

Fitt Outdoor biedt je ook leuke activiteiten aan die jouw dag compleet kunnen maken samen met jouw familie. De activiteiten die ze te bieden hebben zijn ook bestemd voor jou en oud en die zijn onder andere:

Familie zeskamp Jongens tegen meisjes
Fitt & Mix Mission Impossible
Fitt Fun Games Robin Hood Schietsporten
Flintstone Masterplan GPS in de Drunense duinen
Game on!  
  • deSwaan

deSwaan heeft voor elke familie gepaste pakketten die familiedagen tot een succes kunnen maken. Deze pakketten zijn afhankelijk van de wensen van de familie. De pakketten die deSwaam aanbiedt, zien er voornamelijk uit:

Familiedag 1 Kunnen familieleden buiten vieren door spelletjes te spelen in het Speelpark & Spelpark
Familiedag 2 Kunnen de familieleden buiten vieren met begeleide buitenactiviteit(en)
Familiedag 3 Kunnen familieleden binnen vieren met heel leuke en gezellige spelletjes, quiz, workshops, etc.
Familiedag 4 Kunnen familieleden binnen vieren door te borrelen en te bijkletsen

Voor alle locaties kun je nog altijd bellen of e-mailen om meer informatie te verschaffen. Ik wil wel aangeven dat het raadzaam is als je met een groep gaat van minimaal tien mensen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Het is dat belangrijk dat jullie het gezellig weten te houden. Het allerbelangrijkste die je niet dient te vergeten, is jouw camera. Ik neem aan dat je alle leuke momenten terug wilt zien en daarom is het belangrijk dat je genoeg foto’s schiet.

×Close search
Search