skip to Main Content

De leukste rugtassen voor uitjes en dagjes weg

Wanneer je een leuk dagje weggaat met familie, dan heb je vaak best wat spulletjes die je met je meeneemt. Deze spulletjes neem je mee in een tas die werkelijk altijd goed pas komt: een rugzak. Is het familie-uitje iets actiefs? Is de activiteit die jullie gaan doen nog een verrassing? Om te voorkomen dat er straks een handtas in je weg zit, neem je natuurlijk een rugtas met je mee!

 

Fijne ruime rugzakken

De ideale rugzak moet natuurlijk groot genoeg zijn voor al je spullen, veel rugzakken hebben daarom een inhoud van rond de 20 liter. Dit is groot genoeg om heel veel spulletjes in kwijt te kunnen. In de verschillende vakken van de rugzak kun je je spullen overzichtelijk ordenen en opbergen. Stop bijvoorbeeld je mobiel en portemonnee in een voorvakje en je kan altijd gemakkelijk bij je allerbelangrijkste dingetjes. Door de verstelbare en gewatteerde schouderbanden van de rugzakken, zijn ze ontzettend comfortabel te dragen. De rugzak rust bijna gewichtloos op je rug en drukt niet op je schouder, daardoor kun je je fijn verplaatsen!

 

Leuke kleuren en prints

Roze, blauw, geel, groen… Om maar een aantal van de ontelbare kleuren te noemen waarin rugtassen van tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Een familiedag of (familie)uitje is natuurlijk een vrolijke gebeurtenis, en daar hoort een vrolijke tas bij, uitgevoerd in een toffe kleur of print! Herschel heeft bijvoorbeeld hele toffe vrolijk gekleurde rugtassen in hun assortiment. Daar zit zeker een geschikt exemplaar voor iedereen tussen.

 

De rugzak ook gebruiken voor andere dingen

Natuurlijk komt een rugtas niet alleen van pas wanneer je een leuk dagje uit gaat. In de meeste tassen is bijvoorbeeld ook ruimte voor een laptop, waardoor de rugzak ook goed te gebruiken is als laptoptas of schooltas. En wanneer je veel reist, is het misschien een goed idee om eens te kijken naar een coole anti-diefstal rugzak.

×Close search
Search