skip to Main Content
Evenement Organiseren? Ontdek De Voordelen Van Catering 

Evenement organiseren? Ontdek de voordelen van catering 

Organiseer je een evenement? Dan is het fijn om voor de bezoekers een hapje en een drankje te verzorgen. Dit is echter een enorme klus waarbij je bovendien niet de tijd voor hebt. Dan is het ideaal om dit uit te besteden aan een partij die de catering komt verzorgen.  

Wat is catering eigenlijk precies? 

Volgens Wikipedia is de definitie van catering “het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven, evenementen of feesten. Het woord is afkomstig uit de Engelse taal, waar to cater for “voorzien, leveren aan” betekent. Een cateringbedrijf komt in beeld wanneer je zelf geen zin of tijd hebt om een (grote) groep mensen te voorzien van eten of drinken, of wanneer je daar de vaardigheden niet voor hebt, 

Wat is er allemaal mogelijk? 

Er zijn vele type evenementen waarvoor je catering nodig kunt hebben. Dit kan zowel zakelijk als particulier zijn. De catering kan zo uitgebreid als je maar wilt.  

Particulier 

Bij particuliere evenementen kun je denken aan bijvoorbeeld een bruiloft. Hierbij verzorgd de cateraar bijvoorbeeld een buffet of andere hapjes en drankjes voor de gasten op de bruiloft. Door dit uit te besteden kan iedereen op de bruiloft genieten zonder bezig te zijn met het regelen van eten en drinken. Daarnaast is catering ideaal voor bijvoorbeeld een tuinfeest, uitvaart of met kerst.   

Zakelijk 

Bij zakelijke evenementen kun je denken aan een open dag, relatie evenement of een personeelsfeest. Hierbij is het belangrijk om de klanten of bezoekers van een hapje en drankje te voorzien.  

Zoek een geschikte catering bij jou in de buurt 

Er zijn zo’n 13.000 cateringbederijven in Nederland. Er is dan altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt. Woon je in Zwolle? Dan kun je het beste Googleen naar “Catering Zwolle“. Woon je in Lelystad? Dan is “Catering Lelystad” een geschikte zoekterm.

×Close search
Search